torstai 12. toukokuuta 2016

Kuntalaisaloitteiden kannatusilmoitus

Kuntalaisaloitteiden kannatusilmoitus

Osallistu lähidemokratiaprojektiin ja vaikuta oman elinympäristösi asioihin (Kinkomaa ja Muurame näillä kuudella kuntalaisaloitteella. Osallistua voi kuka tahansa Muuramen kunnan äänioikeutettu kunnan asukas. Osallistu niin moneen aloitteeseen kuin haluat täyttämällä aina vastaava kannatusilmoitus (1-6).

Aloite on valtuustokäsittelyyn tähtäävä jos se saa kahden prosentin kannatuksen (noin 150 + hyväksyttyä allekirjoitusta). Aloite on kunnalliseen kansanäänestykseen tähtäävä, jos se saa viiden prosentin kannatuksen (noin 375 + hyväksyttyä allekirjoitusta).

Voit tulostaa itsellesi aloitepohjat täältä omaan käyttöön


https://www.dropbox.com/s/8svo9r0mjzhttf9/Kuntalaisaloitekerayksen%20kannatusilmoitus%20pohja.pdf?dl=0

Kopioi linkki,
tallenna,
avaa Adobe readerissa,
tulosta kolmesivuinen paperi,
täytä

Jos haluat auttaa minua, niin voit myös tulostaa näitä  ja jättää näitä myös muiden saataville kertoen samalla mihin näitä voi palauttaa.

Voit palauttaa ne tänne

Muuramen kunnan pääkirjasto, keräyslaatikko.

Tai, milloin tahansa kun olen keräämässä, katso keräyspäivät erillisestä postauksesta kuntalaisaloitteiden kerayspaikat ja paivat.


Huom!

OM:n kuntalaisaloite.fi mukaan kannatusilmoituksen muilta henkilöiltä keräävä on apukerääjä, joka pitää ilmoittaa erikseen. Apukerääjäksi on mahdollista ryhtyä mutta 20 henkilön äänien minimikeräys olisi tällöin suotavaa. Apukerääjä pitää mainita erikseen keräyksessä ja minun pitää tehdä lisäksi allekirjoitettava lappu tästä (huolellisuusperiaate). Apukerääjä ei voi myöskään täyttää omaa kannatusilmoitusta vaan hänet lasketaan mukaan keräämisen kautta. Jos siis haluat ryhtyä apukerääjäksi, sinun tulisi ilmoittautua ensin minulle.

Keräysaika
huhtikuu - elokuu 2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti