torstai 12. toukokuuta 2016

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste 


Rekisterin nimi:
Kuntalaisaloitekeräys 1 Luka Lindqvist 2016

Laatimispäivä:
26.4.2016

Keräysaika:
Alkaen huhtikuu 2016, päättyen viimeistään syyskuu 2016.

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:
Luka Lindqvist

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Rekisteri on perustettu kuntalaisaloitteiden kannatusilmoitusten keräämiseksi Muuramen kunnan äänioikeutetuilta kansalaisilta vuonna 2016.

Rekisterin tietosisältö: 
Vakuuttaa olevansa äänioikeutettu Muuramen kunnan asukas
Osallistujan nimi
Osallistujan syntymäaika
Osallistujan osoite
Osallistujan allekirjoitus

Tietolähteet: 
 Tiedot saadaan keräämällä kannatusilmoituksia

Mihin tietoja luovutetaan: 
Kerätyt kannatusilmoitukset luovutetaan keräyksen valmistuttua Muuramen kunnalle tarkastuslaskentaan valvotuissa olosuhteissa. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Eta:n ulkopuolelle. Tietoja ei käsitellä automaattisesti. Tietoja ei käytetä mainostarkoituksiin.

Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista: 
Tiedot on suojattu seuraavasti: 1) Tiedot säilytetään lukitussa tilassa jonka avain on vain yhden henkilön hallussa. Lukittuun tilaan on vain rekisterinhaltijalla kulkuoikeus. 2) Tiedot säilytetään lisäksi lukitussa kaapissa, johon on vain yksi avain rekisterinhaltijalla.

Rekisterin hävittäminen: 
Henkilörekisteri hävitetään viimeistään kuukausi sen jälkeen kun valtuustoaloite tai kunnallinen kansanäänestys on järjestetty ja sen tiedot on julkistettu Muuramen kunnan sivuilla. Rekisteriseloste on nähtävänä kannatusilmoitusten keräyksen yhteydessä ja erikseen pyydettäessä. Rekisterinpitäjä käsittelee tietoja huolellisesti ja toimii niin ettei rekisteröidyn yksityiselämän suojaa ja muita yksityisyyden suojan turvaavia perusoikeuksia rajoiteta. Rekisterin käsittelijä on Henkilötietolain 1999 33§ mukaisesti vaitiolovelvollinen tämän keräyksen kautta saamistaan tiedoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti